Slip af med dine hedeture!

Styrer hedeturene dit liv? Har du uro i kroppen om natten og forstyrrer hedeturene din nattesøvn?

Det kan der muligvis gøres noget ved med få behandlinger og meget lette øvelser. 

Da hele din krop hænger sammen, har jeg igennem mange års erfaring set, at dine hedeture kan komme fra din 7. nakkehvirvel og din skjoldbruskkirtel. De to skal have et bedre liv, for at du hænger sammen uden dine hedeture. Og det kan du få, når de behandles med kranio-sakral terapi og bindevævsmassage.  

Derfor vil jeg tilbyde dig, at vi sammen skaber et forløb, hvor du og jeg har to før og efter samtaler, du får tre behandlinger i perioden fra og med 23. oktober til og med 17. november og du kommer her 4 onsdage aftener sammen med andre, som også har et forløb med mig. På disse aftener laver vi lette liggende og siddende øvelser. Derudover er fordelen, at I kommer med det samme problem og har dermed mulighed for sparring med hinanden.

Under de to samtaler, som du og jeg har før og efter forløbet, kommer vi til at tale om dig – hvem du er og hvordan du lever. Under forløbet bliver du klogere på, hvad du kan gøre for at komme dine hedeture til livs, så du kan opleve at de reduceres eller helt forsvinder. Dette vil føre til øget velvære og en bedre søvn, hvilket vil give dig din livskvalitet igen. 

For at du kan deltage i forløbet, har jeg brug for, at du committer dig 100%. Det vil sige, at du får små nemme øvelser med hjem, som du laver på daglig basis. De tager cirka et kvarter. 

Der er plads til 10 deltagere, og jeg har alt hvad vi skal bruge i undervisningen.

Datoer til forløb

1. Undervisning: Onsdag d. 25/10 kl. 18.30-20.00 

2. Undervisning: Onsdag d. 1/11 kl. 18.30-20.00

3. Undervisning: Onsdag d. 8/11 kl. 18.30-20.00

4: Undervisning: Onsdag d. 15/11 kl. 18.30-20.00

Pris

3 behandlinger – Normalpris kr. 2.000,-

4 aftener af 1,5 timer: kr. 600,-

2 samtaler før/efter forløbet: kr. 800

Samlet pris: kr. 3.400,-

DIN PRIS: kr. 2.900,-

(Earlybird – tilmeld dig holdet inden d. 15/8 og få forløbet for kun kr. 2.400,- )

Interesseret?

Hvis du vil dine hedeture til livs, er du velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din situation og hvordan du kan komme videre i livet med mere livskvalitet. Du er velkommen til at ringe eller sende en besked på mobil: 29638945 eller skrive en besked på min mail: heidi@kliniksolvang.dk

workshop for fødderne Workshop Klinik Solvang
Åndedræt Klinik Solvang

Følg mig på Facebook