Slip af med dine hedeture!

Styrer hedeturene dit liv? Har du uro i kroppen om natten og forstyrrer hedeturene din nattesøvn?

Det kan der muligvis gøres noget ved med få behandlinger og meget lette øvelser. 

Da hele din krop hænger sammen, har jeg igennem mange års erfaring set, at dine hedeture kan komme fra din 7. nakkehvirvel og din skjoldbruskkirtel. De to skal have et bedre liv, for at du hænger sammen uden dine hedeture. Og det kan du få, når de behandles med kranio-sakral terapi og bindevævsmassage.  

Derfor vil jeg tilbyde dig, at vi sammen skaber et forløb, hvor vi har to samtaler, du får tre behandlinger indenfor 2-3 uger og du kommer her 4 onsdage aftener sammen med andre, som også har et forløb med mig. På disse aftener laver vi lette liggende og siddende øvelser for nakke og skjoldbruskkirtel. Derudover er fordelen, at I kommer med det samme problem og har dermed mulighed for sparring med hinanden.

Vi to kommer til at tale om dig – og hvordan du er og lever. Under forløbet bliver du klogere på, hvad du kan gøre for at komme dine hedeture til livs, så du kan opleve at de reduceres eller helt forsvinder. Dette vil føre til øget velvære og en bedre søvn, hvilket vil give dig din livskvalitet igen. 

For at du kan deltage i forløbet, har jeg brug for, at du committer dig 100%. Det vil sige, at du får små nemme øvelser med hjem, som du laver på daglig basis. De tager cirka et kvarter. 

Datoer til forløb

Der er mulighed for at deltage i forløb på følgende datoer: 

1. FORLØB –  4 onsdage i september: 7-14-21-28/9

2. FORLØB – 4 onsdage i oktober/november er: 5-12-26/10 samt 2/11

3. FORLØB – 4 onsdage i november: 9-16-23-30/11

Pris

3 behandlinger – Normalpris 1.800,-

4 aftener af 1,5 timer – 600,-

2 samtaler før/efter forløbet – 800

Samlet pris: 3.200

DIN PRIS: 1.200,-

Interesseret?

Hvis du vil dine hedeture til livs, er du velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din situation og hvordan du kan komme videre i livet med mere livskvalitet. Du er velkommen til at ringe eller sende en besked på mobil: 29638945 eller skrive en besked på min mail: heidi@kliniksolvang.dk

workshop for fødderne Workshop Klinik Solvang
Åndedræt Klinik Solvang

Følg mig på Facebook