Find roen når du skal til eksamen

Lider du af angst for eksamen og vil du gerne være fri for angsten og klar til forårets/sommerens eksamener, så kan åndedrætstræningens teknikker hjælpe dig.
Træningen afspænder din åndedræts- og psoasmuskel, så hele kroppen afspændes. Øvelserne giver dig en øget koncentration, mere grounding og styrket selvtillid. Og du vil føle dig afstresset under eksamensforberedelserne samt under din eksamen. Det lyder måske for godt til at være sandt, men ikke desto mindre booster træning af dit åndedræt din indre kerne, din styrke.
Jeg har det, som du skal bruge under træningen. Kom som du er – iført løst tøj og medbring vand. Der vil max. være 8 deltagere, og alle kan deltage. Der kræves ingen forkundskaber. De fleste øvelser er liggende på ryggen, enkelte siddende og maveliggende, en enkelt stående.

Få hjælp til bedre eksamensresultater

Jeg er uddannet fysioterapeut og åndedrætstræner og brænder for at hjælpe dig til en nemmere hverdag og et bedre eksamensresultat.
Du tilmelder dig hos mig på mobil 29638945 og er du i tvivl om træningen er noget for dig, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.
Prisen er kr. 600, som du indbetaler efter tilmelding.
workshop for fødderne Workshop Klinik Solvang
Åndedræt Klinik Solvang

Følg mig på Facebook