SOMMERYOGA

Fra den 23. juni til den 15. august 2014 underviser jeg i yoga hver morgen fra kl. 0700-0830.

Stedet er ART-YOGAs lokaler, Vestergade 5, 1. sal – indgang fra Parkeringspladsen, 5700 Svendborg.

Det koster 100 kroner pr gang, som betales ved hver session. Det er også muligt at købe 8 turs kort til 700 kroner eller et 10 turs kort til 850 kroner.

Da lokalerne ikke er store, er tilmelding nødvendig senest dagen før kl. 1800. Tilmelding er hos mig på min mobil 2963 8945 eller pr. mail, kliniksolvang@gmail.com. Ring evt. til mig for yderligere information.

Jeg underviser i en stille og blid form for yoga, og jeg afslutter mine sessioner med afspænding hver gang.

Jeg har taget beslutningen – den 1. marts står jeg på egne “hænder”. Jeg åbner min klinik på fuld tid på egen adresse. Det fejrer jeg med et åbningstilbud i marts og april måned, hvor mine behandlinger koster kr. 300,- (normalpris kr. 400,-)

Jeg forhandler stadig Ringana – en 100% biodynamisk skønhedsserie til hele kroppen. Selv er jeg meget kritisk i mit valg af produkter. Jeg har nu brugt den i 4 år og den kan varmt anbefales. Den er skøn.Du tilmelder dig som kunde hos mig, og kan så selv gå ind på deres hjemmeside og bestille de produkter, som du ønsker. Da du køber direkte fra producent, og markedsføringen derfor er minimal, kan produkterne købes til billigere penge. Se under www.ringana.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *