Hvad er MediYoga?

– og hvordan skiller det sig ud fra andre yogaformer?

MediYoga er en moderne forskningsbaseret yogaform, specielt udviklet til terapeutisk brug. Det er et holistisk system, der mindsker stress i kroppen, og stiler mod en dybere balance, klarhed og selvindsigt.

MediYoga programmerne består af bevidst åndedrætstræning, enkle kropsøvelser, som tilpasses den enkelte deltagers formåen, afspænding og meditation. MediYoga arbejder på det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan.

Yogaformen er udviklet i Sverige i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen, og de programmer, som der undervises i, er baseret på kliniske studier.

MediYoga er er udviklet til at være terapeutisk. Der foreligger forskning bag og alle instruktører har en grundlæggende medicinsk kompetence. Kombinationen af den vestlige lægevidenskab og østens urgamle visdom og holistiske redskaber gør MediYoga unik.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedrættet, meditation og afspændingsteknikker. MediYoga støtter vores selvheling ved målrettet at stimulere kroppens systemer (hormonsystem, nervesystem etc.) kroppens energi og kroppens fleksibilitet.

ALLE kan være med, da MediYoga tilpasses den enkelte deltagers formåen og kan udføres på både underlag og stol.

Der foreligger i dag studier, som viser at MediYogaen har målbare, meget avancerede og dybtgående effekter på problemer som:

  • Atrieflimmer
  • Forhøjet blodtryk
  • Andre hjerterelaterede problemer
  • Stress
  • Let depression
  • Angst
  • Smerter
  • Søvnbesvær
  • Problemer i led og muskler

Hvad er effekten ved MediYoga?

MediYoga kan give dig større bevægelighed i led, give dig stærkere muskler, nedsætte dine smerter, samt dæmpe din stress og uro i kroppen. Du mærker din krops spændinger og adfærd, samt lærer at lytte til din krop og dit sind. Når MediYoga udføres, har det følgende effekt:

– Skaber balance i kroppen, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt

– Følelse af velvære i både krop og sind

– Hjælper kroppen på vej til at heale sig selv

– Blodtrykket sænkes

– Muskler slapper af

– Smerter dæmpes eller forsvinder helt

– Søvnen bedres

– Hormonbalancen stabiliseres

– Stofskiftet balanceres

– Parasympatiske nervesystem aktiveres og dit nervesystem falder til ro

– Du bliver mere afspændt

– Din energi løftes

– Din fleksibilitet øges

– Stressen i kroppen mindskes

– Vejrtrækningen bedres

MediYoga workshops

Udover mine MediYoga hold har du også mulighed for at opdage de positive effekter ved MediYoga under en 3 times workshop. Her får du både en grundig introduktion til yogaformen, samtidig med at du bliver undervist i nogle af de grundlæggende øvelser. 

Jeg vil gerne tilbyde at lave workshops i MediYoga, men det kræver, at I stiller op med minimum 6 deltagere. Kontakt mig gerne, hvis I vil have en snak omkring oprettelse af et hold.


Jeg har alt, hvad vi skal bruge under MediYogaen. Du skal blot iføre dig løst tøj og medbringe noget vand. Der er plads til 10 deltagere pr. workshop.

 

Booking er på mobil: 29638945 eller mail: heidi@kliniksolvang.dk og du er endelig tilmeldt ved betaling. Jeg giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at sende en ven/veninde.

MediYoga workshop, hos Klinik Solvang i Stenstrup på Fyn
MediYoga, oplev ro og mindre stresse med denne workshop, hos Klinik Solvang i Svendborg

Følg mig på Facebook