Kranio Sakral Terapi

Det Kranio-Sakrale system består af dine kranieknogler (kranio), dine ansigts- knogler, rygsøjlen og dit korsben (sakral). Derudover består systemet også af bindevævs-membraner, som holder din hjerne på plads samt cerebro-spinalvæske, som din hjerne og rygmarv flyder i – og får sin næring fra.

Den rytmiske bevægelse af cerebro-spinalvæsken, som pumpes rundt i systemet omkring din hjerne og rygmarv, får dine kranie- og ansigtsknogler, rygsøjlen og dit korsben til at bevæge sig sammen og i indbyrdes forhold til hinanden.

Når du udsættes for chok, traumer, fald, slag og alle andre former for stress, så kan din kranio-sakrale rytme komme ud af balance. Ubalancer i din Kranio-Sakrale rytme kan hæmme dit nervernesystem, nedsætte din blodcirkulation og din cerebro-spinalvæskes cirkulation. Det kan påvirke hele din krop og komme til udtryk i en række forskellige symptomer – fysiske som psykiske. Dette kan eksempelvis være hovedpine, kæbespændinger, vejrtrækningsproblemer eller depression. 

Hvordan foregår behandlingen?

Selve behandlingen starter med en samtale, hvor jeg stiller spørgsmål ind til dig og den udfordring som du kommer med. Herefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger fuldt påklædt. Da behandlingen er blid og behagelig, vil du ofte opleve en dyb form for afspænding, ligesom når du er i en behagelig søvntilstand og samtidig er bevidst om dine omgivelser. Det er lidt som at være i en meditativ tilstand. 

Behandlingsformen balancerer dit nervesystem, krop og sind ved, at jeg laver lette 5 grams tryk (svarende til vægten af et stykke papir) omkring dit kranie, ansigt, rygsøjle og korsben. Jo lettere trykket er, desto dybere kan jeg behandle, FORDI din krop tillader det blide tryk uden at lave modstand i modsætning til, hvis din krop udsættes for hårde tryk. 

Når jeg behandler, er jeg oftest helt stille. Under stilheden fornemmer jeg, hvad du har brug for. Udover min faglighed er mine hænder mit redskab. Det er dem, som mærker, hvor du er, og det er ofte dem, som leder mig på rette vej i samspillet mellem, hvad jeg mærker, og hvad jeg tænker.

Skræddersyet Kranio Sakral Terapi

Når du kommer til behandling hos mig, er det hjælp til selvhjælp, som foregår ved et samarbejde mellem dig og mig. Sagt med andre ord; hvis du vil opnå en forandring, er det nødvendigt, at du selv er en aktiv medspiller i din egen forandringsproces. Du skal derfor være parat til favne den positive udvikling af din krop og sind, som vi i fællesskab opnår gennem kranio sakral terapien. 

Mine behandlinger er unikke, for i den enkelte behandling, bruger jeg ofte flere af mine fagligheder: kranio sakral terapi, bindevævs– og organmassage og, gennem min uddannelse som fysioterapeut, også fysioterapi – samt min erfaring og intuition. 

Tilsammen udgør disse en behandling, som er skræddersyet specielt til dig og dine behov. 

Jeg har med min terapi erfaring med at afhjælpe: 

  • Migræne
  • Spændingshovedpine
  • Stress
  • Smerter/træthed efter slag/fald
  • Chok / Traumer
  • Kæbeproblemer
  • Angst
  • Depression

Første behandling tager omkring 1 1/2 time.

Efterfølgende behandling(er) tager omkring 1 time – og heri indgår samtale, behandling, betaling og evt. booking af ny tid.

Første behandling: kr. 900,-
Anden og efterfølgende behandling: kr. 700,-

Afbestilling af behandling

Ved afbud på behandlingsdagen, betales behandlingens fulde beløb.

Det siger mine klienter

Følg mig på Facebook