Heidi - Klinik Solvang

I min klinik arbejder jeg alternativt. Jeg hjælper mennesker med at behandle deres smerter, fysiske såvel som psykiske. Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor jeg ser hele dig. Det gør jeg ved hjælp af mine “værktøjer” kranio-sakral terapi, bindevævsmassage, psykoterapi via samtale, organmassage, fysioterapi og min intuition.

Udover mine behandlinger underviser jeg på hold i Hatha- og MediYoga og holder workshops (åndedrættet/fødder) og forskellige forløb (hedeture, less is more). Jeg er et nysgerrigt og videbegærligt menneske og bliver inspireret af mine relationer, de mennesker, som jeg møder på min vej og ikke mindst de workshops, kurser og uddannelser, som jeg deltager på. Jeg er i øjeblikket under uddannelse til psykoterapeut.

Jeg er 58 år og udover min faglige erfaring fra fysioterapien, da jeg er uddannet fysioterapeut,  og mit nuværende arbejde, har jeg erfaring fra turistbranchen, eksport/import og shipping.

Som menneske har jeg erfaring gennem mit arbejde, mit ægteskab, vores børn, venskaber, relationer og fællesskaber. Jeg kan lide at danse,  gå ture, strikke, mountainbike, taekwondo og vinterbade.

Det siger mine klienter

Behandlinger